Referenser

Målning av  2 sovrum i Stockholm:

Snabbt och korrekt bemötande. Håller överenskomna tider. Utfört arbete motsvarar väl mina förväntningar. Mycket nöjd och kommer vid behov anlita Nexh igen.

Karin

Målning av 70 kvm i Stockholm:

Duktiga och snabba! Bra samarbete och sätter kunden i fokus. Och det viktigaste: väldigt bra resultat! Rekommenderas.

Bart

Tapetsering & Målning av 80 kvm i Stockholm:

Vi använde oss av ”Flexibla målare i Sthlm AB” under November-14 för ommålning av 2 slitna rum i sekelskiftes 3:a/Vasastan efter att ha läst goda rekommendationer på Offerta.se, fått en bra och prisvärd offert (fastpris) samt snabbt och professionellt bemötande. Arbetet innefattade nedrivning av tapet, mikrolit väggar + tak, bredspackling samt målning av väggar, tak och snickerier (socklar, stuckatur, pardörrar, fönster etc). Det visade sig att vår innervägg var i betydligt sämre skick än väntat så arbetet tog längre tid än planerat, trots detta utfördes arbetet med största noggrannhet och för samma pris. Vi är jättenöjda med slutresultatet, stor skillnad mot en firma i samma prisklass vi använde för ommålning i annan lägenhet, och rekommenderar Flexibla målare i Sthlm AB varmt!

Katarina Larsson

Målning & tapetsering av  90 kvm i Älta:

De var lätt att göra avtal med dem och de höll vad de lovade.De var lätt att få tag i dem på telefon och de återkom och svarade på frågor. De var prisvärda och gjorde ett bra jobb!

Klas